klussen wonen woonplezier zo woon je
Ventilatiesysteem kookplaat in topdesign

Ventilatiesysteem kookplaat in topdesign

Ruimtebesparende keukenapparatuur, overzicht en design zijn tegenwoordig voor veel mensen belangrijke aspecten bij hun keukeninrichting. De nieuwe glassdraftAir van Siemens sluit volledig aan op deze vraag. Dit innovatieve ventilatiesysteem kookplaat als werkbladafzuiging maakt indruk met zijn minimalistische design. Op het eerste gezicht lijkt het een dun glaspaneel dat tijdens het koken achter de kookplaat uit het aanrecht omhoog schuift. Maar de glassdraftAir imponeert met zijn krachtige afzuigprestaties en subtiele lichtshow waarmee u een highlight toevoegt aan uw kookkunsten.

Urban trend

Wanneer er niet meer wordt gekookt, schuift de glassdraftAir uit het zicht omlaag in het keukenblok recht achter de kookplaat. Op die manier wordt het ruimtelijke gevoel van een moderne open keuken door niets verstoord. De keuken ziet er opgeruimd en presentabel uit, wat perfect aansluit bij de huidige urban trend. Uit onderzoek is gebleken dat 72% van de stadsbewoners veel waarde hecht aan een opgeruimd huis, 78% vindt het belangrijk dat huishoudelijke apparatuur niet teveel plaats in beslag neemt, en bijna de helft (46%) van de respondenten wil graag dat deze apparaten kunnen worden aangepast aan persoonlijke behoeften.

Minimalistische look, maximale prestaties

Het slanke en elegante glazen ontwerp van de glassdraftAir versterkt de prestaties. De Guided Air-technologie zorgt ervoor dat er een luchtgordijn wordt gevormd achter het glazen paneel, waardoor de luchtstroom wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden geurtjes en dampen van alle kookzones volledig afgezogen. Tijdens het kookproces controleert de climateControl-sensor continu de hoeveelheid dampen en geurtjes en past daarop het vermogen aan. De iQdrive-motor zorgt voor een buitengewoon krachtige doch fluisterstile afzuiging.

Zelf de sfeer bepalen

EmotionLight Pro begeleidt het koken met kleurrijke accenten op de gepolijste rand van het glaspaneel, waarbij de thuiskok kan kiezen uit negen vooraf ingestelde kleuren. Wil je meer kleuropties dan kan je je eigen favoriete kleurschakering selecteren via de Home Connect-app en de instellingen aan de sfeer van het moment aanpassen. De app biedt ook toegang tot veel andere functies. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de glassdraftAir vanaf de eettafel bedienen, zonder van tafel te gaan. Een andere handige functie is de melding via een pushbericht als bijvoorbeeld het filter moet worden vervangen.

Coördinatie met cookConnect

De Siemens activeLight-kookplaat sluit perfect aan bij het ontwerp van de glassdraftAir. Deze kookplaat heeft geen conventionele kookzones, maar interactieve, verlichte flexzones waarop pannen vrij kunnen worden neergezet. Dit zorgt voor een zeer intuïtief te bedienen kookcombinatie. De kookplaat en de glassdraftAir communiceren met elkaar via cookConnect, waarmeehet afzuigsysteem kan worden bediend via de activeLight-kookplaat. Dit kan overigens bij alle andere Siemens-kookplaten met cookConnect. Ook hier komen indrukwekkend design en geavanceerde technologie samen.

Techniek, innovatie en design

Siemens is het toonaangevende Duitse merk voor huishoudelijke apparaten dat wereldwijd de standaard bepaalt op het gebied van techniek, innovatie en design. Naast inbouwapparatuur biedt Siemens ook vrijstaande apparaten op het gebied van koken, wassen, koelen, vriezen en vaatwassen. Klein huishoudelijke apparaten maken de collectie compleet; in deze categorie ligt de nadruk op koffiebereiding en stofzuigeroplossingen. Al ruim 165 jaar staat de naam Siemens voor design, prestaties, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en internationale visie. Siemens is ook wereldwijd een toonaangevend merk op het gebied van de ontwikkeling en productie van energiezuinige huishoudelijke apparatuur. Het merk maakt sinds 1967 deel uit van het in München gevestigde bedrijf BSH Hausgeräte GmbH. 

Belangrijkste functies ventilatiesysteem kookplaat:

Meer voor de keuken lees je via de categorie Ruimtes | Keuken

siemens ventilatiesysteem kookplaat

[Bron en visual:] Persbericht Siemens

07-02-2022

Tags: Ventilatiesysteem kookplaat

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl