klussen wonen woonplezier zo woon je
Slimme toiletoplossingen in je kleine badkamer

Slimme toiletoplossingen in je kleine badkamer

Ben je van plan om binnenkort je toilet te renoveren of verbouwen? Of zoek je naar een slimme oplossing voor het toilet in een kleine badkamer? In beide gevallen zijn er enkele belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Het optimaliseren van elke vierkante meter ruimte is hierbij van essentieel belang. In dit artikel ontdek je de beste aanpak voor het realiseren van een slimme toiletoplossing in een kleine badkamer.

Slimme wc oplossing Ga voor een inbouwtoilet en geniet van een strak, mooi resultaat

Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in de badkamer of het toilet, is het een uitstekend idee om te kiezen voor een inbouwtoilet. Het grote voordeel hiervan is dat de installatie relatief eenvoudig is, waardoor je tijdens de renovatie of verbouwing minimaal overlast ondervindt. Een inbouwtoilet wordt meestal als complete set geleverd, inclusief toilet en wc-bril. Wil je graag een wit of zwart ontwerp in jouw badkamer?

handige waskom Gebruik de ruimte slim met een handige waskom

Nadat je een keuze hebt gemaakt, bijvoorbeeld voor een Geberit inbouwreservoir, is het tijd om naar andere elementen voor de badkamer te kijken. Voor een eigentijds en trendy geheel kun je bijvoorbeeld een badkamermeubel met een waskom overwegen. Dit biedt niet alleen extra opbergruimte, wat altijd handig is in de badkamer, maar zorgt ook voor een samenhangend geheel. Door de kleur van de waskom af te stemmen op het toilet, creëer je een rustig totaalbeeld in de badkamer.

witte betegeling Houd het geheel rustig met witte betegeling

Bij een kleine badkamer is het belangrijk om te kiezen voor een rustig ontwerp met lichte kleuren. Lichte kleuren geven namelijk de illusie van een grotere ruimte. Witte betegeling is bijvoorbeeld een goede keuze, vermijd donkere kleuren. Bezoek eens een badkamerwinkel om inspiratie op te doen voor je eigen badkamer. Dit maakt het selecteren van een geschikt ontwerp ook een stuk eenvoudiger. Wanneer ga jij aan de slag met het creëren van de badkamer van je dromen?

Meer voor je badkamer >>

Bron Slimme toiletoplossingen: Voorlichtingsbureau Wonen.

29-05-2023

Tags: Badkamer Toilet

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl