klussen wonen woonplezier zo woon je
Design daksysteem voor elk klimaat

Design daksysteem voor elk klimaat

Maak kennis met het slimme aluminium louvre daksysteem van ROTA. Je geeft er je leefruimte buiten een elegante uitstraling mee. Rota ontleent zijn naam aan de roterende bewegingsfunctie en is een aluminium bioklimatologisch systeem dat de esthetiek van je leefruimten buitenshuis verbetert. Lees de architectonische details hier op ZoWoonJe.nl en verbaas je over de slanke lijnen.

klimaat regelen Vier seizoenen klimaat

Door de goede prestaties kan je er een vier seizoenen klimaat mee creëren en ook nog eens de gebruiksruimte ventileren dankzij de draaibare lamellen. De aluminium lamellen komen rechtop te staan, zodat je de buitenruimte kunt ventileren om te ademen. Maar je reguleert zo ook de temperatuur op natuurlijke wijze en je bent beschermd tegen alle weersomstandigheden die we in Nederland kennen.

design serre

Zonlicht reguleren Zonlicht reguleren

De aluminium lamellen kunnen in de gewenste hoek worden stilgezet en de mate van zonlicht en de luchtstroom van de ruimte kunnen gemakkelijk worden aangepast.
Het systeem heeft een maximale breedte van vier meter en een projectie van zes meter en kan verschillende soorten ruimtes bedekken met flexibele installatieoplossingen.

Comfortabel Comfortabel en functioneel

Het systeem is in harmonie met upgrades en creëert een prachtige uitstraling voor buitenruimtes. Maak zo mogelijk ook een fraaie combinatie met een strak afgewerkte (binnen)wand in dezelfde tint om buiten naar binnen te halen; Renovliesbehang staat ook bekend als stukadoorsbehang, en dat is begrijpelijk, want een muur die bekleed is met Renovlies ziet er even glad uit als een gestucte wand.

Het design daksysteem is uitgerust met high-end technologie gecombineerd met innovatieve concepten die elke buitenruimte omtovert in een comfortabele en functionele leefruimte. Met zijn minimalistische lijnen en afwerkingen kan Rota hoogwaardige combinaties creëren met vele structuren.

ROTA ROTA

Rota past perfect in alle architectonische ontwerpen en biedt eindeloze modulatiemogelijkheden die terrassen, tuinen, hotels en restaurants vergroten met een moderne en tijdloze uitstraling.

Ook een dakdekker nodig?

Gebruik dan deze handige offerte tool:

 

14-06-2022

Tags: Design daksysteem Serre

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl